GO BACK
    TO MENU

    The most successful event is the one that achieves your goals and exceeds your expectations

    Hej! Det är jag som är Amanda.

    Nu blir det lite svenska här, och det beror på att jag ursprungligen kommer från Dalsland i Sverige. “Svenskan” är ju trots allt en viktig del av min personlighet, så just detta avsnitt hade känts lite konstigt att skriva på norska. Som sagt, svensk i grunden men bor numera tillsammans med min man och våra två älskade ungar i Halden, och jag trivs så himla bra.

    Jag är och har alltid varit en person som tycker om att skapa. Ända sedan jag var liten har jag målat, dansat, filmat, pysslat och älskat att få uttrycka mig. Det är något som händer i mig när jag får vara kreativ. Jag är liksom i mitt rätta element. Även om jag tycker om att arbeta kreativt inom många olika områden så var det inte för ens jag började utbilda mig till bröllopskoordinator som jag kände att jag verkligen hittat rätt.

    Att jobba med bröllop är en dröm. För mig så är det den ultimata kombinationen av allt jag tycker om. Det är en blandning av projektledning, planering, design, blommor, fest och inte minst kärlek.

    Även om jag är baserad och utgår från Østsidan av Norge så planerar och koordinerar jag bröllop i hela landet, samt Sverige.