GO BACK
    TO MENU

    Hej! Det är jag som är Amanda,

    Jag älskar allt som har med bröllop att göra, inte minst brudparen som jag är så heldig att få jobba med, men också allt det kreativa; blommorna, trycksakerna och hur man bygger ett event som väcker känslor och skapar en fest som brudparens gäster pratar om i flera år efteråt.

    Det viktigaste för mig när det kommer till att leverera mina tjänster är att planläggnings processen ska vara avslappnad och rolig, att bröllopet ska bli personligt och spegla er som par, samt att ni som brudpar ska känner er trygga. Om ni bokar mig till ert bröllop så bokar ni en vän och en allierad. Jag bryr mig genuint om alla mina brudpar och lägger massa själ och kärlek i mitt arbete för att ni ska få den största och bästa dagen i era liv.

    När jag inte är i bryllups-mode så finner ni mig mest troligt runt ett bord någonstans tillsammans med familj eller vänner där vi avnjuter god mat å dricka och samtalar om stort och smått. Det finns trots allt ingenting här i livet som är så härligt som att umgås, och fira livet och kärleken med sina allra närmaste!