GO BACK
    TO MENU

    I don’t need a wedding planner. All of my pins, crafts and fantasies will just magically fall into place while I get my makeup done.
    NOT.

    5 Grunner til å skaffe seg en Bryllupskoordinator

    Ingen vil jobbe i sitt eget bryllup.

    Ingen vil ha ansvaret for å organisere gjester, serveringspersonale, underholdning og andre leverandører på sin bryllupsdag. Og for å være helt ærlig, så er det ingen av deres venner eller familiemedlemmer som vil det heller. Det er deres dag og dere vil kunne være til stede og nyte fullt ut SAMMEN med nære og kjære.

    Ha fokus på det som er gøy.

    En bryllupskoordinator tar seg av logistikk, administrasjon, leverandørkontakt, research mm. Dere slipper alt som er slitsomt og kan fokusere på det som er gøy. Som for eksempel å velge mellom ulike leverandører dere får presentert, eller prøvesmake bryllupskaker.

    Det er forskjell på å planlegge et bryllup og et Drømmebryllup.

    Å planlegge et bryllup tar tid. Det kan føles både stressende og vanskelig, men mange klarer det på egen hånd (selv om man kanskje får noen grå hår underveis). Vil man ha et bryllup med skikkelig WOW-faktor og det lille ekstra, kreves det mer av dere som brudepar. Tid, energi og kunnskap som man kanskje ikke besitter. De fleste har tross alt aldri planlagt et bryllup tidligere.

    Booker dere en bryllupskoordinator får dere hjelp av en profesjonell person, som vet hvordan deres bryllupsdrømmer skal bli virkelighet. 

    Dere kan gifte dere på et annet sted, eller i et annet land.

    Det finnes mange fordeler med å gifte seg utenlands. Været er en av grunnene til at mange velger å gifte seg i Italia eller Hellas for eksempel. Andre velger et tredagers bryllup i vårt vakre naboland Sverige. En bryllupskoordinator forenkler prosessen med å planlegge/organisere bryllup på en annen plass. 

    Dere vil holde budsjettet. 

    Det kan være vanskelig å vite hvor mye ulike ting og tjenester kan koste, samt hva som er en normal pris på det dere ønsker. En bryllupskoordinator hjelper til med å sette opp et godt budsjett, sørger for at dere får med alt og passer på at det holdes. Dessverre tror mange at bryllupskoordinator er en unødvendig utgift. Det stemmer ikke. I mange tilfeller kan man faktisk tjene på å ha en bryllupskoordinator, siden dere slipper å gjøre kostbare feil. Enkelte bryllupskoordinatorer har også gode leverandøravtaler som kan gi fine rabatter. Disse vil man ellers gå glipp av fordi det er vanskelig å forhandle når man kun gifter seg en gang.